Dental Centar Marković

Logo DCM_20 godina_final-header&footer

Usluge

img_services_home-B3UCHPZ.jpg

Preventivna Stomatologija

Preventivna stomatologija se, , bavi prevencijom tj. sprječavanjem nastanka oboljenja zuba...

Estetska Stomatologija

Vrijeme u kojem živimo dovelo je do toga da se ljepota, u neku ruku, posmatra čak i kao imperativ...

Implantologija

Zubni implantat je proteza koja se spaja s kosti vilice ili lubanje kako bi poduprla zubnu protezu...
DSC_0437

Endodoncija

Endodoncija obuhvata proučavanje (praksu) osnovnih i kliničkih nauka o normalnoj zubnoj pulpi, etiologiji, dijagnostici, prevenciji i liječenju bolesti i ozljeda zubne pulpe uz prateća periradikularna stanja.

Ortodoncija

Ortodoncija je stomatološka specijalnost koja se bavi dijagnozom, prevencijom i korekcijom nepravilno postavljenih zuba i čeljusti, te neusklađenih obrazaca zagriza. Može se baviti i modifikacijom rasta...
DCM Protetika thumbail picture

Protetika

Zubna protetika podrazumijeva svaku zamjenu odnosno nadomjestak za prirodni zub u slučaju da nedostaje jedan ili više njih ili poboljšati izgled postojećih zubi ili njihovu funkcionalnost.
DCM djecija stomatologija

Pedijatrijska Stomatologija

Dječiji (pedijatrijski) stomatolozi promoviraju zdravlje zuba djece i služe kao obrazovni resursi za roditelje, Američka akademija za dječiju stomatologiju i pedijatriju preporučuje da se posjeta stomatologu dogodi nakon pojave prvog zuba ili do prvog rođendana djeteta. Važno je uspostaviti sveobuhvatan i pristupačan trajni odnos između stomatologa i pacijenta – nazivajući to pacijentovim „domom zuba“.

Česta pitanja

Pitanja koja se najčešće postavljaju prije posjete zubaru

Dental tretmani su gotovo bezbolni, svaki naš korak se odvija pažljivo i odgovorno. Naše stručno osoblje trudi se što bolje da obezbjede bezbolne tretmane. 

Dental Centar Marković koristi najnovije dental tehnologije u dental svijetu.Trudimo se biti u toku svjetske dental elite.

Sva naša oprema je ispitana,certificirana i aktuelna savremena.

Dental Centar Marković omogućava svim svojim korisnicima mjesečne i godišnje preglede. Moguće je dogovoriti i preglede drugih  vremenskih perioda po dogovoru.

Narkoza traje u zavisnosti od pacijenta. Nekome traje duže nekome kraće.ali DCM osoblje obavlja svoj posao profesionalno na Vaše zadovoljstvo.

Zavisi od trenutnog stanja pacijenta.Ako su zubi u lošem stanju trebat će duže vremena (mjesecima možda),a ako su zubi u ne tako lošem stanju moguće je do bijelih zuba i znatno brže (za nekoliko sedmica).

Scroll to Top