Dental Centar Marković

Logo DCM_20 godina_final-header&footer

O nama

DCM award icon

Najbolje Ocijenjena Klinika

Uvjerite se zašto smo među najboljim ocijenjenim dental klinikama

MI NUDIMO

Kompletnu dental njegu
za vaš blistav osmijeh

Dental Centar Marković sastoji se od tri cjeline koje su objedinjene zajedničkim prostorom: Stomatološke ordinacije, zubotehničkog laboratorija i edukacijskog centra. Mi smo tim stručnjaka s višegodišnjim iskustvom koji u svom radu primjenjuje najsuvremenija znanja stomatologije i zubne tehnike, koristeći, pri tom, tehnologiju posljednje generacije. Hiljade zadovoljnih osmjeha naša su najbolja referenca. Svoje usluge pružamo i drugim ordinacijama i zubnim laboratorijama u zemlji i inozemstvu. S ponosom ističemo kako smo jedini ovlašteni edukacijski centar i jedini ovlašteni demonstrator IPS e.max sustava pune keramike renomiranog svjetskog proizvođača Ivoclar Vivadent.

Naš tim

Upoznajte nas

naš radni proces

Svaki korak procesa se
pažljivo i odgovorno odradi

Estetska Stomatologija

Vrijeme u kojem živimo dovelo je do toga da se ljepota, u neku ruku, posmatra čak i kao imperativ a zdravi i bijeli zubi definitivo su postali jedan od osnovnih simbola ljepote.

Pedijatrijska Stomatologija

Dječiji (također pedijatrijski ili dječiji) stomatolozi promoviraju zdravlje zuba djece i služe kao obrazovni resursi za roditelje.

Implanti

Jedan implantat ugradjuje se 15-ak minuta, a sam postupak je bezbolan i manje neugodan od vadjenja zuba.
Pružamo

Kompletnu Dental Njegu
Za Vaš Osmijeh

DCM Dental doctor ico
0

Stručno osoblje

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 %

Zadovoljstvo pacijenata

0 +

Godina iskustva

Naši zadovoljni klijenti

Hvala našim klijentima na ukazanom povjerenju! Tu smo za vas da vam pružimo maksimalno najbolje iz svijeta stomatologije.
Scroll to Top